Show Biz

Το φύλο του μωρού του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κοζάρη

Το φύλο του μωρού του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κοζάρη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο Πάνος Μουζουράκης, καθώς η σύντροφός του Μαριλού Κοζάρη περιμένει το πρώτο της παιδί. Μπορεί οι δυο τους να προσπαθούν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως τέτοια νέα ταξιδεύουν γρήγορα. Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και μάλιστα νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 28/3 μέσα από την εκπομπή του Alpha Super Κατερίνα διέρρευσε και το φύλο του μωρού.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ καλή φίλη με την αγαπημένη του τραγουδιστή, επομένως γνωρίζει την αλήθεια από πρώτο χέρι, και αφού το συζήτησε πρώτα με το ζευγάρι το ανακοίνωσε στον αέρα, δίνοντας και μερικές λεπτομέρειες για τον γάμο τους.

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Super Κατερίνα το φύλο του μωρού που περιμένουν είναι κοριτσάκι», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Και η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Η Μαριλού είναι η καλύτερή μου φίλη, η παιδική μου φίλη. Οι μπαμπάδες μας ήταν συμμαθητές. Είναι 8 χρόνια μικρότερη από εμένα, τη γνωρίζω από τη μέρα που γεννήθηκε, είναι 30 ετών τώρα. Έχουμε μεγαλώσει κυριολεκτικά μαζί.

Γνωρίστηκαν με τον Πάνο τον Σεπτέμβριο, μέσω μίας άλλης κοινής μας φίλης. Όταν γνωρίστηκαν κι εγώ άρχισα να τον γνωρίζω καλύτερα, μου έκανε εντύπωση η ευαισθησία του. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά μαζί, είναι πολύ ευτυχισμένα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρεύονται στην Αίγινα, τώρα ετοιμάζουμε και το bachelor εμείς οι φίλες της».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X