Show Biz

Βαρύ πένθος για τον Ρόμπερτ ντε Νίρο: Πέθανε ο 19χρονος εγγονός του

Βαρύ πένθος για τον Ρόμπερτ ντε Νίρο: Πέθανε ο 19χρονος εγγονός του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, αφού έφυγε από την ζωή ο εγγονός του, Λέαντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ. Την αποκάλυψη έκανε η κόρη του σταρ του Χόλιγουντ και μητέρα του Λέαντρο, Ντρίνα Ντε Νίρο

Η Ντρίνα Ντε Νίρο πριν από λίγη ώρα μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα, με τον υπόλοιπο κόσμο, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο instagram.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία του γιου της και έγραψε: «Ο όμορφος γλυκός μου άγγελος . Σε αγάπησα πέρα από τα λόγια ή τις περιγραφές από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. Ήσουν η χαρά μου η καρδιά μου και όλα όσα ήταν ποτέ αγνά και αληθινά στη ζωή μου . Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν μαζί σου. Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που τόσο με έκανες να νιώσω που έγινα η μαμά σου. Σ’ αγαπούσαμε και σ’ εκτιμούσαμε τόσο βαθιά και εύχομαι αυτή η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι πολύ μωρό μου».

Ακολουθώντας τα βήματα του παππού του και της μαμάς του, που είναι ηθοποιοί, και ο Λέαντρο ασχολούνταν με την υποκριτική και έγινε ευρέως γνωστός από την ταινία “A Star is Born” του 2018.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X