Show Biz

Ξανά ερωτευμένος ο Μπραντ Πιτ: Εντοπίστηκε με την Ινές ντε Ραμόν σε συναυλία

Ξανά ερωτευμένος ο Μπραντ Πιτ: Εντοπίστηκε με την Ινές ντε Ραμόν σε συναυλία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχει μια νέα κυρία στη ζωή του Μπραντ Πιτ. Σύμφωνα με την DailyMail, μετά το διαζύγιό του από την Αντζελίνα Τζολί και το φλερτ με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι, ο ηθοποιός βγαίνει με μια νέα γυναίκα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, 58 ετών, φωτογραφήθηκε την Κυριακή στα παρασκήνια σε μια συναυλία του Μπόνο στο Λος Άντζελες με την Ινές ντε Ραμόν, καθώς οι δυο τους περνούσαν χρόνο με το ζευγάρι Σίντι Κρόφορντ και Ράντε Γκέρμπερ .

Η De Ramon, η οποία εργάζεται για τη μάρκα κοσμημάτων Anita Ko, χώρισε από τον σύζυγό της , τον πρωταγωνιστή των Vampire Diaries , Paul Wesley, νωρίτερα φέτος, ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού που επιβεβαιώθηκε τον Σεπτέμβριο.

Ο Μπραντ Πιτ ήταν ντυμένος casual με ένα γκρι πουλόβερ, ένα μπλε τζιν και ένα καφέ καπέλο με φαρδύ γείσο, ενώ ο de Ramon φορούσε ένα cropped λευκό τοπ κάτω από ένα σακάκι με σχέδια, τελειώνοντας την εμφάνιση με ένα εφαρμοστό μαύρο παντελόνι και μπότες συντονισμού.

Η De Ramon , αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013 και προηγουμένως εργαζόταν για τον Christie’s για το ελβετικό κοσμηματοπωλείο De Grisogono, παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Paul Wesley  το 2019. Αλλά αυτόν τον Σεπτέμβριο, ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού είπε ότι ζούσαν χωριστά για αρκετούς μήνες. «Η απόφαση να χωρίσουμε είναι αμοιβαία και λήφθηκε πριν από πέντε μήνες», είπε ο εκπρόσωπος στο PEOPLE.

Ο Πιτ έχει παντρευτεί δύο φορές – με την Τζένιφερ Άνιστον από το 2000 έως το 2005, στη συνέχεια με την Αντζελίνα Τζολί από το 2014 έως το 2019 – και πιο πρόσφατα συνδέθηκε με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι στα τέλη Σεπτεμβρίου, μετά τον χωρισμό του 31χρονου μοντέλου από τον εν διαστάσει σύζυγό του Σεμπάστιαν Μπερ. ΜακΚλαρντ .

Μια πηγή είπε στο PEOPLE εκείνη την εποχή ότι το ζευγάρι «περνούσε πολύ χρόνο μαζί», αν και «οι φίλοι [δεν] ήταν σίγουροι αν ήταν σοβαρό» και οι δυο τους δεν «φαίνονταν να βγαίνουν ραντεβού» επίσημα».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X