Σχόλια

Οι μέδουσες του Κορινθιακού αποκαλύπτουν τις κυβερνητικές αδυναμίες

Οι μέδουσες του Κορινθιακού αποκαλύπτουν τις κυβερνητικές αδυναμίες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καλοδεχούμενα τα μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τις μέρδουσες στον Κορινθιακό, (για τον Πατραϊκό κόλπο σιωπή).

Μόνο, που κατά την εκτίμηση του eretikos.gr αναδεικνύει τις αδυναμίες της κυβέρνησης, τις οποίες καλείται επειγόντως να λύσει ο Αλέξης Τσίπρας, αν θέλει να καταφέρει να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση και στην ανάπτυξη.

Και εξηγούμαστε. Ενώ το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες, η κυβέρνηση τώρα εδέησε να κινητοποιηθεί.

Δεν αναφερόμαστε στην ανακήρυξη ως περιοχής natura, αλλά στην εγκατάσταση διχτυών. Αν τα αρμόδια υπουργεία και η κρατική μηχανή λειτουργούσαν με τη στοιχειώδη σοβαρότητα, τα δίχτυα θα είχαν εγκατασταθεί προ πολλού. Αλλά φευ,  εδώ είναι Ελλάδα…

Το χειρότερο είναι πως παρά τις εξαγγελίες, το πιθανότερο είναι ότι τη φετινή σεζόν δεν θα υλοποιηθεί κανένα μέτρο, γιατί, αν λάβουμε υπόψη την προαναφερθείσα εμπειρία, μέχρι να ψηφιστεί η ρύθμιση στη Βουλή και να τεθεί σε εφαρμογή θα φτάσουμε στο …χειμώνα. Μακάρι να διαψευστούμε. Θα είναι ευχάριστη έκπληξη πρώτου μεγέθους.

Κι΄ αυτό ακριβώς το στοιχείο,  δηλαδή επειδή το γνωρίζουν οι αρμόδιοι, δίνει στην εξαγγελία μία χροιά πολιτικάντικη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X