Σχόλια

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ “αδειάζει” Πολάκη: Δεν μας εκφράζει η αντίδραση στη γελοιογραφία – Πάει πολύ όμως να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  “αδειάζει” Πολάκη: Δεν μας εκφράζει η αντίδραση στη γελοιογραφία – Πάει πολύ όμως να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση απαντώντας στον Παύλο Μαρινάκη, με αφορμή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

«Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής ως “εγκληματική οργάνωση” δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλά της, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε δημοσιογράφους με κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και που έχει καταστήσει υπόλογη την Ελλάδα στην Ευρώπη για τις διώξεις σε βάρος των λειτουργών του Τύπου» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

 

Ο Παύλος Πολάκης είχε αντιδράσει σε σκίτσο του σκιτσογράφου της Καθημερινής, Ηλία Μακρή, κάνοντας λόγο για «βοθρολύματα της “γελοιογραφίας”». «Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

 

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών» και ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να καταδικάσει την ανάρτηση.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X