Σχόλια

Το λεκτικό σκέρτσο του Ακη Σκέρτσου για τον Στέφανο Κασσελάκη…(βίντεο)

Το λεκτικό σκέρτσο του Ακη Σκέρτσου για τον Στέφανο Κασσελάκη…(βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον Ακη Σκέρτσο αναζητούσαμε τις τελευταίες ημέρες. Μόνο σε silver alert δεν προχωρήσαμε, καθότι ήταν παράξενο η χώρα να καταστρέφεται και ο υπουργός Επικρατείας να απουσιάζει επί μέρες. Είχαν αρχίσει να μας ζώνουν τα φίδια.

Το γεγονός αυτό ήταν εξαιρετικά περίεργο, διότι ο εν λόγω υπουργός, είναι υπουργός επικρατείας. Την ίδια στιγμή όμως, η ελληνική επικράτεια φλεγόταν, από διαδοχικές, πρωτοφανείς καταστροφές και κρίσεις. Τι πιο λογικό λοιπόν, για έναν υπουργό Επικρατείας και πρώην πορτ παρόλ του Κυριάκου Μητσοτάκη, να βγει μπροστά, να δώσει λύσεις, να ενημερώσει τους πολίτες, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε την μεγαλύτερη πυρκαγιά στην Ευρώπη και την μεγαλύτερη πλημμύρα στην ιστορία της Ελλάδας. Μεταξύ άλλων φυσικά.

Ομως, η εκκωφαντική σιωπή και το θρίλερ με την εξαφάνιση του υπουργού που λίγο ακόμα και θα τροφοδοτούσε διάφορα ευφάνταστα και fake σενάρια, έλαβε ευτυχώς τέλος.  Ο Άκης Σκέρτσος λοιπόν εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά σήμερα στα κανάλια. Όχι όμως για το λόγο που πιθανότατα φαντάζεστε. Δηλαδή, για να τελέσει το θεσμικά επιβεβλημένο έργο του, ως υπουργός επικρατείας. Αντίθετα, ο υπουργός επικρατείας, εμφανίστηκε για να επιτεθεί στον Στέφανο Κασσελάκη! Για τον οποία είπε πως είναι ένας υποψήφιος με όψη Μητσοτάκη και ψυχή Πολάκη… 

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X