Συνταγές

Αυγά γεμιστά με πατάτα και μουστάρδα

Αυγά γεμιστά με πατάτα και μουστάρδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σας περισσεύουν βαμμένα κόκκινα Πασχαλινά αυγά, φτιάξτε τα γεμιστά με πατάτα, μαϊντανό και μουστάρδα.  Την ίδια συνταγή μπορείτε να τη φτιάξετε με τόνο αντί πατάτα, ή μόνο με μαγιονέζα, μουστάρδα και κάππαρη.

Υλικά:

4 βρασμένα αυγά, 2 μικρές πατάτες βρασμένες και καθαρισμένες, 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα, 2 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, λίγη κάππαρη, αλάτι-πιπέρι, μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Εκτέλεση:

Καθαρίζετε τα αυγά και τα κόβετε στη μέση. Αφαιρείτε τους κρόκους, τους κρατάτε στην άκρη και κόβετε λίγο το ασπράδι από κάτω, για να μπορούν να σταθούν στην πιατέλα. Λιώνετε τις πατάτες με πιρούνι και τις ρίχνετε σε μπολ. Προσθέτετε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το πιπέρι, την κάππαρη και το μαϊντανό. Ανακατεύετε όλα τα υλικά προσθέτοντας στο τέλος το λάδι και τους κρόκους των αυγών λιωμένους με πιρούνι. Γεμίζετε με το μείγμα τα αυγά. Αφήνετε στο ψυγείο 1 ώρα προτού σερβίρετε.

Σαλάτα με φακές και βραστά αβγά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X