Θέμα

Ο Σταύρος Δήμας και οι κόντρες στη ΝΔ για τον Πρόεδρο Δημοκρατίας

Ο Σταύρος Δήμας και οι κόντρες στη ΝΔ για τον Πρόεδρο Δημοκρατίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καζάνι που βράζει είναι η Νέα Δημοκρατία στο παρασκήνιο. Ενίοτε κάποιες σπίθες ξεπηδούν στο προσκήνιο. Ο λόγος το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Οπως προκύπτει από τις πληροφορίες η Νέα Δημοκρατία είναι τριχασμένη.

Μέχρι πρόσφατα είχαμε τους βουλευτές διαιρεμένους σε εκείνους που υποστηρίζουν την παραμονή του Προκόπη Παυλόπουλου στο Προεδρικό Μέγαρο. Στη δεύτερη ομάδα οι σαμαρικοί οι οποίοι τάσσονται αναφανδόν υπέρ του Αντώνη Σαμαρά και οι βουλευτές οι οποίοι περίμεναν και περιμένουν την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Περίμεναν όλοι την άνοδο στο βουνό (πιο συγκεκριμένα στο Μέτσοβο) για τη λήψη της τελικής απόφασης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τελικά δεν κατέστη εφικτό. Ο πρωθυπουργός δεν αποφάσισε οριστικά. Προέκυψε, όμως, ένα νέο όνομα (είναι γεγονός πως είχαν ακουστεί κάποιοι ψίθυροι, αλλά όχι τίποτα έντονο και σπουδαίο). Ο Σταύρος Δήμας, πρώην υπουργός, πρώην επίτροπος στην Ε.Ε., πρώην σημαίνον στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πατέρας του υφυπουργού Χρήστου Δήμα.

Η Κυριακάτικη Kontranews σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτοσέλιδο δημοσίευμα αποκαλύπτει το παρασκήνιο για την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, καθώς και ο λόγος για τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτεται να τον προτείνει. Αυτός είναι η εκτίμησή του ότι μπορεί αν όχι να εξουδετερώσει, να μετριάσει τις αντιδράσεις των σαμαρικών.

Στο ίδιο φύλλο και στην πρώτη σελίδα η Κυριακάτικη Kontranews δημοσιεύει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Ολγας Κεφαλογιάννη, η οποία ανοιχτά τάσσεται υπέρ του Προκόπη Παυλόπουλου και δηλώνει ότι «η επανεκλογή Παυλόπουλου θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα μιας ενωμένης Ελλάδας».

Αγριο παρασκήνιο στη ΝΔ για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X