Παρασκήνιο

Τρέμε…Βελόπουλε! Νέο κόμμα στα «δεξιά» της ΝΔ από Κρανιδιώτη και Τζήμερο!

Τρέμε…Βελόπουλε! Νέο κόμμα στα «δεξιά» της ΝΔ από Κρανιδιώτη και Τζήμερο!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέο κόμμα στον χώρο «πέραν της ΝΔ δεξιάς» φαίνεται πως έχουν στα «σκαριά» ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Θάνος Τζήμερος.

Αυτό αναφέρει η στήλη του Βασίλη Σκουρή, «Παιχνίδια Εξουσίας» του ieidiseis, σε επικοινωνία της οποίας με τον κ. Κρανιδιώτη επιβεβαιώθηκε το «φλερτ» των δυο ανδρών, με στόχο την κοινή κάθοδο στις εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν.

Το… φλερτ που “γεννά” το νέο κόμμα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το «φλερτ» ξεκίνησε μέσω του διαδικτύου, καθώς υποστηρικτές τους διαπίστωσαν πως υπάρχει σύγκλιση σε πολλά θέματα μεταξύ τους και τους προέτρεψαν να συνεργαστούν. Ακολούθησαν συναντήσεις μεταξύ Τζήμερου και Κρανιδιώτη, όπου διαπιστώθηκε σύγκλιση των θέσεών τους σε ορισμένα θέματα και απόκλιση σε άλλα.

«Το ρούτερ, σύντροφε»; Σκληρή απάντηση στον Μητσοτάκη για το Μαξίμου (video)

Επικράτησε όμως η συμφωνία τους σε τομείς όπως τα ελληνοτουρκικά, η αντιμετώπιση της αριστεράς κοκ και συμφωνήθηκε η κοινή τους πορεία και η προσπάθεια κοινής καθόδου στις εκλογές.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, πάντως, αυτές τις ημέρες ετοιμάζει το γραπτό υπόμνημα που θα καταθέσει στην έρευνα που ζήτησε η εισαγγελία και που την διεξαγωγή της ανέθεσε στην κρατική ασφάλεια για τυχόν ποινικές ευθύνες στους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη για τη συμμετοχή τους στο γιορτασμό του Πολυτεχνείου.

Ο επικεφαλής της «Νέας Δεξιάς», ο οποίος και προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση, θεωρεί βέβαιον ότι η πρόταση θα φτάσει στη Βουλή και ότι το δίλημμα θα είναι στο τι θα πράξει η Νέα Δημοκρατία στη σχετική ψηφοφορία που θα ακολουθήσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X