Ξανά μαζί 30 χρόνια μετά ο «Ντάνιελ Σαν» του Καράτε Κιντ και ο μεγάλος του αντίπαλος (pic)

Το «Καράτε Κιντ» δεν είναι απλώς «η ταινία που μας μεγάλωσε» για όσους ήμασταν παιδιά… την δεκαετίας του ’80, ήταν και μια από τις πιο επιτυχημένες εφηβικές ταινίες της δεκαετίας. Τώρα επιστρέφει μετά από 30 χρόνια με τους ίδιους «έφηβους» πρωταγωνιστές… 

Όσοι, λοιπόν, αγάπησαν το Καράτε Κιντ έχουν ένα λόγο να είναι χαρούμενοι, καθώς η ιστορία του συνεχίζεται με την νέα σειρά με τίτλο «Cobra Kai» που θα προβληθεί στο Youtube Red μέσα στο 2018. Θα αποτελείται από 10 επεισόδια της μισής ώρας και την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Sony Pictures Television και Overbook Entertainment.

Οι αιώνιοι εχθροί στην ταινία και ηθοποιοί Ραλφ Μάτσιο και Γουίλιαμ Ζάμπκα θα ενσαρκώσουν ξανά τους ρόλους τους, ενώ στη σειρά θα παρουσιάζονται οι ζωές τους τριάντα χρόνια μετά την νίκη του Ντάνιελ εναντίον του Τζόνι στο τουρνουά καράτε του All Valley, με τον Τζόνι να βρίσκεται στην αφάνεια και προσπαθώντας να ανακάμψει ανοίγοντας ξανά την σχολή καράτε «Cobra Kai».

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τον 55χρονο Μάτσιο και τον 51χρονο Ζάμπκα να είναι αρκετά αλλαγμένοι, αλλά να διατηρούνται σε καλή κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ