Πολιτική

Σταύρος Θεοδωράκης για σκάνδαλο Novartis : Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες

Σταύρος Θεοδωράκης για σκάνδαλο Novartis : Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ευθύνες στους πολιτικούς για το σκάνδαλο Novartis, αλλά και στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς έριξε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Μιλώντας στο ¨Φόρουμ των Δελφών” έκανε λόγο για πολιτικές ευθύνες στο σκάνδαλο Novartis, για πλιάτσικο και άφησε υπονοούμενα ότι πολιτικοί μπορεί και να χρηματίστηκαν λέγοντας «στην καλύτερη περίπτωση οι πολιτικοί έβλεπαν αλλά δε μιλούσαν», χωρίς να πει τι κατά τη γνώμη του έγινε στη χειρότερη.

Πιο συγκεκριμένα για το σκάνδαλο της Novartis o Σταύρος Θεοδωράκης άσκησε κριτική σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση τονίζοντας ότι για το Μαξίμου είναι σκάνδαλο, ενώ για τη Νέα Δημοκρατία είναι σκευωρία. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης «το πολιτικό σύστημα δεν είναι άμοιρο ευθυνών. Στη χώρα μας υπήρξε πλιάτσικο τα προηγούμενα χρόνια, στην καλύτερη περίπτωση οι πολιτικοί έβλεπαν αλλά δε μιλούσαν. Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες».

Παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση τονίζοντας πως το Μαξίμου μετατρέπεται σε δικαστική αίθουσα και είναι πολύ αρνητική η εικόνα της κα. Θάνου πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου και νυν συμβούλου του πρωθυπουργού, να έχει συναντήσεις με δικαστικούς λειτουργούς καθώς φαίνεται η κυβέρνηση να καθοδηγεί την υπόθεση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης «η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να είναι παρακλάδι του Μαξίμου».

Τραγάκη να διαγράψεις τον Αδωνι Γεωργιάδη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X