Auto - Moto

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στις 28 Φεβρουαρίου

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στις 28 Φεβρουαρίου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με τροποποιήσεις θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ

Η ΑΔΕΔΥ κήρυξε 24ωρη απεργία την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να λαμβάνονται αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Συγκεκριμένα, στα αστικά λεωφορεία οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Επίσης, 24ωρη απεργία θα υπάρχει και στον σιδηρόδρομο, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με απόφαση σωματείων εργαζομένων (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης, Σωματείο Εργαζομένων ΟΣΕ, Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

Απόφαση για 24ωρη απεργία την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου έχουν λάβει και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, κάτι που σημαίνει ότι θα ακυρωθούν όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις.

Πάντως, σε ό,τι αφορά το μετρό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αν θα συμμετέχουν στην απεργία, με τις αποφάσεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν εξαγγείλει σύμφωνα με απόφαση του ΣΑΤΑ 48ωρη απεργία την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X