Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο για Βασίλη Σπανούλη: Χωρίς Γκάλη δεν θα υπήρχε Βασίλης, χωρίς εσένα δεν θα υπήρχα

Γιάννης Αντετοκούνμπο για Βασίλη Σπανούλη: Χωρίς Γκάλη δεν θα υπήρχε Βασίλης, χωρίς εσένα δεν θα υπήρχα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μια συνέντευξη Τύπου γεμάτη εκπλήξεις και συγκινήσεις, ο Βασίλης Σπανούλης είπε και επίσημα το «αντίο» στο μπάσκετ. Και από αυτό το «αντίο» δεν έλειψε ούτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο ΣΕΦ, παρουσία της ομάδας και των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, ξεχείλιζε από συγκίνηση. Δεν ήταν μόνο τα όσα είπε ο ίδιος ο Βασίλης Σπανούλης για την καριέρα του, την απόφαση να φύγει από τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό, ήταν και οι εκπλήξεις που του είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων».

Από το βίντεο με τα παιδιά του που του έλεγαν πόσο τον αγαπούν μέχρι το μήνυμα του πρωταθλητή του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Greek Freak υποκλίθηκε στον Kill Bill και συγκίνησε όταν είπε πως χωρίς τον Νίκο Γκάλη δεν θα υπήρχε Βασίλης Σπανούλης και χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη δεν θα υπήρχε Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο βίντεο για τον Βασίλη Σπανούλη

«Γεια σου Βασίλη. Κατ’ αρχήν θέλω να σου πω ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για το μπάσκετ, για όσα έχεις κάνει και για εμένα. Αυτή τη νοοτροπία που έχεις, λίγοι την είχαν. Και γι’ αυτό ήσουν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Και αυτό προσπαθώ να κάνω εγώ ο ίδιος.

Δεν ήταν το ταλέντο, δεν ήσουν ο πιο ψηλός, δεν ήσουν ο πιο γρήγορος, δεν ήσουν ο πιο δυνατός, αλλά είχες αυτή τη νοοτροπία που σε έκανε killer. Και δούλευες σκληρά. Εγώ ήμουν στην Εθνική μαζί σου για έναν χρόνο και έμαθα πάρα πολλά από εσένα. Και συνεχίζω. Όπως κι εσύ πήρες την σκυτάλη από τον Νίκο (σ.σ. Γκάλη), προσπαθώ να πάρω την σκυτάλη από εσένα και να συνεχίζω αυτή τη νοοτροπία και να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ εγώ. Πάλι ευχαριστώ. Σ’ αγαπάμε, σου ευχόμαστε το καλύτερο.

Άντε να περάσεις λίγο χρόνο με την οικογένειά σου και με τα παιδιά σου, θα σε χαρούν να σε έχουν σπίτι κάθε μέρα. Κι εμείς συνεχίζουμε, δεν σταματάμε. Όπως μάθαμε πάρα πολλά από τον Γκάλη, έχουμε μάθει πάρα πολλά και από εσένα. Μακάρι στο μέλλον να μάθουν πάρα πολλά και από εμένα. Αλλά χωρίς Νίκο δεν θα υπήρχε Βασίλης και χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης! Και συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε Βασίλη».

Δείτε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από το 50ο λεπτό και μετά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X