Διεθνή

Σήμερα ο γάμος του πρίγκιπα Φιλίππου με την αγαπημένη του Νίνα Φλόρ

Σήμερα ο γάμος του πρίγκιπα Φιλίππου με την αγαπημένη του Νίνα Φλόρ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκιπας Φίλιππος Γλίξμπουργκ είναι ο μικρότερος υιός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της  Άννας-Μαρίας.

Μετά τον πολιτικό γάμο στο Σεντ Μόριτζ τον περασμένο Δεκέμβριο και το πάρτι στο Κέιμπριτζ τον Μάιο, ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Ελβετίδα σύντροφός του, Νίνα Φλορ, θα ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με θρησκευτικό γάμο σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Λόγω των περιορισμών του κορωνοϊού, το ζευγάρι έχει προνοήσει να στηθεί γιγαντοοθόνη σε ξενοδοχείο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή όσοι δεν θα παρευρεθούν στην Μητρόπολη.

Θα ακολουθήσει δεξίωση  στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο. Ανάμεσα στους καλεσμένους αναμένεται να είναι γνωστοί εφοπλιστές και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Και, βέβαια, εκτός από τους γονείς του ζευγαριού, η λίστα περιλαμβάνει τα αδέρφια και τα ανίψια του Φιλίππου:

Η πριγκίπισσα Αλεξία και ο σύζυγός της Κάρλος-Μοράλες Κιντάνα με τα τέσσερα παιδιά τους, ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί-Σαντάλ με τα πέντε παιδιά τους,  ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ, και η πριγκίπισσα Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της.

Ο Φίλιππος θα είναι το πρώτο μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας που θα παντρευτεί στη Μητρόπολη Αθηνών μετά το τέλος της μοναρχίας. Οι παππούδες του, ο βασιλιάς Παύλος και η βασίλισσα Φρειδερίκη, οι γονείς του και ο θείος και η θεία του, ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, παντρεύτηκαν επίσης στον ίδιο ναό.

https://www.instagram.com/p/CVTQs5ts4bX/

https://www.instagram.com/p/CVVgZ3RslWK/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X