Ελλάδα

Επικίνδυνος σκοταδισμός: Παπάδες βγήκαν με αγροτικά και ράντιζαν την πόλη

Επικίνδυνος σκοταδισμός: Παπάδες βγήκαν με αγροτικά και ράντιζαν την πόλη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο σκοταδισμός τώρα γίνεται επικίνδυνος.  Στέλνει το μήνυμα ότι ο αγιασμός προστατεύει από τον κορονοϊό με αποτέλεσμα να καλεί και την απειθαρχία στο “Μένουμε Σπίτι” και στα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, τα οποία είναι προς το παρόν η μοναδική ασπίδα, ιδίως για τις ευπαθείς ομάδες, στην επέλαση του κορονοϊό.

Το σκοταδιστικό φαινόμενο εκδηλώθηκε στο Αίγιο όπου για να ξορκίσουν το… κακό του κορονοϊού βγήκαν στους δρόμους ιερείς ανεβασμένοι σε αγροτικά, ακολουθούμενοι από κομβόι αυτοκινήτων και άρχισαν να ραντίζουν όλη την πόλη με αγιασμό.

Σύμφωνα με την protionline.gr, o Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο (τον συνήθη ύποπτο και αρχιερέα του σκοταδισμού στην Ελλάδα) πέρασαν με αυτοκίνητο από πολλά σημεία του Αιγίου και δύο ιερείς από άλλο αυτοκίνητο ράντιζαν με αγιασμό τους λιγοστούς πεζούς.

Το απεύχομαι βέβαια, αλλά σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν μετά τις τεράστιες ποσότητες αγιασμού που κατανάλωσε ο Αμβρόσιος, να βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X