Ελλάδα

Πόσα δίνει ο Αλέξης και πόσα ο Κυριάκος στους συνταξιούχους

Πόσα δίνει ο Αλέξης και πόσα ο Κυριάκος στους συνταξιούχους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Τσίπρας παίρνει 10 και δίνει 1 στους συνταξιούχους. Θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό σύνθημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που το προβάλλει διαρκώς και να κατατροπώσει τον Αλέξη, αλλά…

Δεν θα υποκύψω στην παρελθοντολογία και να πω πόσο έκοψαν τις συντάξεις η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Το ξέρουν καλύτερα οι συνταξιούχοι και δεν νομίζω ότι προσφέρει στον πολιτικό διάλογο.

Θα υποκύψω όμως στον πειρασμό να κάνω μία προβοκατόρικη ερώτηση στον Κυριάκο. Εσύ (συγγνώμη για τον ενικό πρόεδρε) πόσα θα δώσεις; Δύο, τρία, τέσσερα; Πές το άνθρωπέ μου και θα καλέσω τους συνταξιούχους να σε ψηφίσουν.

Για να μην το λες, όμως, μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά, ότι δεν πρόκειται να δώσεις ούτε ένα. Και δεν αποκλείεται να πάρεις κι΄ άλλα με αυτά που ψιθυρίζεις εσύ και τα στελέχη σου για τα δώρα, τα επιδόματα και άλλα στο όνομα των καλών θέσεων εργασίας.

Και μια που ο βελζεβούλης έφερε στο μυαλό μου τις καλές θέσεις εργασίας. Πως θα τις δημιουργήσεις και πότε Κυριάκο; Κανένα σχέδιο συγκεκριμένο με χρονοδιάγραμμα και αριθμούς πειστικούς θα μας παρουσιάσεις; Σχέδιο Κυριάκο…Και θα σε ψηφίσω με χέρια και πόδια…

Ο Προβοκάτορας

Οι ερωτευμένοι Τσίπρας και Μητσοτάκης…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X