Παρασκήνιο

Φιάσκο με το επίδομα 600 ευρώ στους επιστήμονες! Ακαταλαβίστικα, πρόχειρα, ύποπτα!

Φιάσκο με το επίδομα 600 ευρώ στους επιστήμονες! Ακαταλαβίστικα, πρόχειρα, ύποπτα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αμέτρητες και οργισμένες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί η ελλιπής οργάνωσης κάποιων ΚΕΚ που ανέλαβαν την περιβόητη τηλεκατάρτιση των επιστημόνων για το επίδομα 600 ευρώ. Πρόκειται για ένα πραγματικό φιάσκο για το οποίο οφείλει πρωτίστως το υπουργείο εργασίας να απαντήσει και φυσικά τα ΚΕΚ εκείνα που προχώρησαν σε τέτοια ντροπιαστική για την χώρα και τους επιστήμονες πράξη.

Μπορεί οι επιστήμονες να ζητήσουν να ενταχθούν στο έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ εν τέλει όμως, θα πρέπει να περάσουν από… τηλεκατάρτιση για να λάβουν βοήθημα 600 ευρώ μέσω ΚΕΚ. Ωστόσο, ντροπή προκαλεί το γεγονός το πως τα ΚΕΚ αντιλαμβάνονται την τηλεκατάρτιση γιατρών, μηχανικών, δικηγόρων και άλλων.

Βιβλιογραφία με google translate για το επίδομα 600 ευρώ!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω μπορείτε να δείτε την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα ΚΕΚ τον ρόλο τους. Εδώ και κάποιες μέρες επιστήμονες κάθε λογής έχουν ξεκινήσει μαθήματα τηλεκατάρτισης προκειμένου να λάβουν το βοήθημα των 600 ευρώ. Η τηλεκατάρτιση λοιπόν περιλαμβάνει επιστημονικά κείμενα μετεφρασμένα με google translate.

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη κομματική προπαγάνδα με σκίτσα στο covid19.gov.gr

Πρόκειται για ένα ντροπιαστικό γεγονός που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα social media και προξενεί αλγεινή εντύπωση. Το «Σκοιλ Ελικικού Προσθέσεις & Ελέγχου Λοιμώχθηκαν» δεν είναι στίχοι, δεν είναι φάρσα, δεν είναι κάποια ανορθογραφία. Είναι όλα αυτά που υφίστανται οι επιστήμονες που «τηλεκαταρτίζονται» για 600 ευρώ.

Το κάθε ιδιωτικό ΙΕΚ με σκοπό το κέρδος, οργανώνει στο πόδι να «μορφώσει», εξευτελίζοντας επιστήμονες όπως δικηγόρους, οικονομολόγους, γιατρούς και άλλους. Πώς καταφέρνει να τους επιμορφώσει; Μα φυσικά με… σκόιλ ελικικού και google translate.

Δείτε τις απίστευτες εικόνες

επίδομα 600 ευρώ επίδομα 600 ευρώ

Οργισμένος και ο Παύλος Πολάκης

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2563584577218341&id=100007004708966

Φυσικά το Twitter… πήρε φωτιά για το επίδομα 600 ευρώ και την προχειροδουλειά

Από χτες στο twitter επικρατεί πανικός, με τους χρήστες του να τρολάρουν την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται οι επιστήμονες της χώρας. Πρόκειται για πρωτοφανές φιάσκο για το οποίο τα ΚΕΚ οφείλουν να απαντήσουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X