Fragilemag

Σινεμά | Ο Ράμι Μάλεκ έχει τα πάντα – Ταλέντο και στοχοπροσήλωση

Σινεμά | Ο Ράμι Μάλεκ έχει τα πάντα – Ταλέντο και στοχοπροσήλωση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ράμι Μάλεκ έχει τα πάντα. Δεν χρειάζεται να πει πολλά για να ξεχωρίσει. Η παρουσία του γεμίζει την οθόνη. Το ταλέντο της υποκριτικής του έχει δοθεί σε γερές δόσεις. Ξεκινώντας με τον ρόλο του ως χάκερ Έλιοτ Άλντερσον στην πολύ επιτυχημένη σειρά Mr. Robot (2015-2019), ο Μάλεκ διαγράφει μέχρι σήμερα μια σημαντική καλλιτεχνική πορεία που αψηφά τον όρο «επιτυχία από τη μια μέρα στην άλλη». Η ερμηνεία του ως Φρέντι Μέρκιουρι στο Bohemian Rhapsody του 2018 τού εξασφάλισε ένα Όσκαρ καθώς και άλλα σημαντικά βραβεία. Έγινε ακόμα και αντίπαλος του Τζέιμς Μποντ του Ντάνιελ Κρεγκ στην ταινία No Time to Die. Aκολουθούν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον Αμερικανοαιγύπτιο ηθοποιό.

-Το πορτοφόλιο
Η οικογένεια του Μάλεκ μετανάστευσε από το Κάιρο της Αιγύπτου στο Λος Άντζελες το 1978, λίγο πριν γεννηθεί ο Μάλεκ, με το όνειρο νέων ευκαιριών στην Αμερική. Όταν ο Mάλεκ ανακάλυψε την υποκριτική στο σχολείο και επιδίωξε να ακολουθήσει μια καριέρα στον χώρο της ψυχαγωγίας, η οικογένειά του ήταν αντίθετη με την ιδέα αυτή μέχρι που ο πατέρας του ανακάλυψε ότι ο Μάλεκ είχε φτιάξει το πορτοφόλιό του για να το στείλει σε υποψήφιους μάνατζερ και σκηνοθέτες κάστινγκ. Συνειδητοποίησε τότε ότι ο γιος του έπαιρνε πολύ σοβαρά τους στόχους του.

Ο Mάλεκ ήταν πολύ αποφασισμένος να τον ανακαλύψουν οι σοβαροί παράγοντες στην κινηματογραφική βιομηχανία. Δουλεύοντας σε ένα εστιατόριο του Χόλιγουντ, έβαζε το πορτρέτο του στην τσάντα οποιουδήποτε υποπτευόταν ότι ήταν παραγωγός. Αυτή η τακτική τον βοήθησε να πάρει μέρος στο κάστινγκ για μια διαφήμιση της M&M, χωρίς ωστόσο να πάρει το ρόλο.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X