Γυναίκα

Κορονοϊός και Business coaching υπάρχει λύση

Κορονοϊός και Business coaching υπάρχει λύση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλές σκέψεις αυτές τις μέρες του Δεκέμβρη. Για όσους έχουν ταρακουνηθεί λίγο ή πολύ επαγγελματικά αυτή την περίοδο, αξίζει να βάλουν ένα Χρονικό Πλαίσιο για τα δικά τους πλάνα ή να Ιεραρχήσουν με τι θα εμπλακούν στην Καθημερινότητα μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

Το δέντρο ή το δάσος

Χρονικό πλαίσιο ή καθημερινότητα
Τι σας ταιριάζει περισσότερο αυτές τις μέρες;
Πώς μπορείτε να εστιάσετε τη σκέψη και τις δράσεις σας για λίγες μέρες ακόμη;
Στο κεφάλι μας υπάρχει πλήθος πληροφοριών που μας αποσπά, αν δε βάλουμε ένα πλάνο οπωσδήποτε. Έστω για λίγο, για λίγες μέρες ή για μερικά μισάωρα καθημερινά.
Είναι ένα ενδιαφέρον και απαραίτητο παιχνίδι 2 βημάτων :

1ο βήμα – Αν θα εμπλακώ με τα καθημερινά μου θέματα για να διαχειριστώ την καθημερινότητα VS Αν θα ορίσω το χρονοδιάγραμμα της στρατηγικής μου για την επόμενη μέρα (είτε τέλος ‘20, είτε αργότερα)

2ο βήμα – Πότε θα το κάνω μες στη μέρα

Κρατήστε το μυστικό, πείτε το όμως στον εαυτό σας και υλοποιήστε το.

Αν πάλι θέλετε να το υλοποιήσετε αλλά δεν ξέρετε πως, τότε κάντε το τρίτο και πιο εύκολο βήμα. Απευθυνθείτε στην Έλενα Σαράντη για ένα Business coaching και το σχέδιο σας θα γίνει πραγματικότητα.

Περιηγηθείτε στο site της lifefocus.gr και ξεναγηθείτε στα άρθρα του blog ή στη σελίδα της LifeFocus στο facebook. Η Έλενα Σαράντη είναι μία από τους 13 συγγραφείς του βιβλίου ‘το coaching στη ζωή μας και μέλος στο ΔΣ του ελληνικού συνδέσμου coaching (HCA/EMCC Greece)

Personal coaching: Οι πέντε αισθήσεις- Μπορείτε να τις περιγράψετε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X