Γυναίκα

Virgil Abloh: Σχεδιάζει για καλό σκοπό

Virgil Abloh: Σχεδιάζει για καλό σκοπό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Virgil Abloh κατάφερε να φέρει νέο «αέρα» στον οίκο Louis Vuitton καθώς ο τρόπος που σκέφτεται αλλά και ο τρόπος με τον οποίον σχεδιάζει, κατάφεραν να κάνουν τον οίκο να γίνει ακόμη πιο μεγάλος και άνθρωποι μικρότερης ηλικίας είδαν πως μπορεί το luxury να συνδυαστεί με το street style.

Φέτος, ο σχεδιαστής και creative director της ανδρικής σειράς του οίκου, σχεδίασε το «Silver Lockit» το οποίο αφορά στο φιλανθρωπικό έργο που κάνει ο γνωστός οίκος με τη Unicef.

Ο Virgil Abloh σχεδίασε ένα βραχιόλι το οποίο είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα – πορτοκαλί, πράσινο, μαύρο και μπλε- και είναι εμπνευσμένο από την καλοκαιρινή συλλογή του. Με την αγορά του συγκεκριμένου βραχιολιού, ενισχύεται το έργο της Unicef για τα παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση αλλά και σε βασικές ανάγκες.

Δείτε το:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#MAKEAPROMISE with #LouisVuitton. For the first time, #VirgilAbloh added his signature touch to the Silver Lockit bracelet in support of @UNICEF. Discover the new designs via link in bio. UNICEF does not endorse any company, brand, product or service.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton Official (@louisvuitton) στις

Δείτε ακόμη: Demi Lovato: Πόζαρε χωρίς μακιγιάζ και ήταν πανέμορφη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X