Κοινωνία

Διαρροή αερίου στο Παγκράτι: Βρέθηκε η αιτία – Δεν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης

Διαρροή αερίου στο Παγκράτι: Βρέθηκε η αιτία – Δεν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βρέθηκε η αιτία της διαρροής φυσικού αερίου στο Παγκράτι το μεσημέρι της Πέμπτης (27/1/2022). Κανένας κίνδυνος έκρηξης δεν υπάρχει στην περιοχή, καθώς οι τεχνικοί της ΔΕΠΑ εντόπισαν αμέσως το σημείο της διαρροής.

Οι τεχνικοί διέκοψαν την παροχή φυσικού αερίου στο συγκεκριμένο τμήμα του δικτύου και προχωρούν στην αποκατάσταση της βλάβης.

Ως αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες των συνεργείων της ΔΕΠΑ, για την επιδιόρθωση του αγωγού φυσικού αερίου, απ’ όπου προήλθε η διαρροή, στη συμβολή των οδών Αινείου και Πύρρου, στο Παγκράτι, λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι.

Η διαρροή προκάλεσε συναγερμό στην ΕΛΑΣ με αποτέλεσμα να απομακρύνουν τους κατοίκους της περιοχής σε απόσταση 50 μέτρων.

Στο σημείο βρίσκεται και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για το πρόβλημα και να συντονίσει τις ενέργειες για την παροχή κάθε βοήθειας προς τους κατοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητηθεί από την Πολιτική Προστασία ένα λεωφορείο για να βολευτούν προσωρινά οι άνθρωποι και να μην κάθονται στο κρύο, μέχρι να δοθεί η άδεια να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X