Κοινωνία

«Γαλάζιο» τρολ που επιχείρησε να συμψηφίσει τους νεκρούς των Τεμπών με τη δολοφονία Λυγγερίδη και ο Νίκος Πλακιάς τον κατατρόπωσε

«Γαλάζιο» τρολ που επιχείρησε να συμψηφίσει τους νεκρούς των Τεμπών με τη δολοφονία Λυγγερίδη και ο Νίκος Πλακιάς τον κατατρόπωσε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε γνωστό «γαλάζιο» τρολ του Twitter απάντησε ο Νίκος Πλακιάς, ο τραγικός πατέρας των διδύμων κοριτσιών από την Καλαμπάκα που σκοτώθηκαν στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, μαζί με την ξαδερφή τους.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Πλακιάς έγραψε απευθυνόμενος στον λογαριαμό που καταγράφεται ως Νίκος Σωτηρόπουλος:

«Νίκο θα ήθελα να ήξερα οι γονεις σου είναι υπερήφανοι για αυτήν την ανάρτηση σου; Εγώ σηκώνω τρεις σταυρούς και ζητω δικαιοσύνη αλλα δεν είδα τέτοιες εκαθαρισεις και προσαγωγές για τους υπεύθυνους της δολοφονίας των παιδιων μου Όποτε πως να περιμένω βουβά όταν δεν βλέπω να γίνεται τίποτα ;»

Ο Σωτηρόπουλος είχε επιχειρήσει νωρίτερα συμψηφισμούς των νεκρών των Τεμπών με την δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

 

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Τους γονείς του #Λυγγερίδη δεν θα τους δείτε σε καμία κομματική εκδήλωση να βγάζουν λόγους. Δεν θα τους δείτε να κάνουν δηλώσεις με κανέναν ευρωβουλευτή έξω από το κτήριο της Ευρωβουλής. Σηκώνουν τον δικό τους σταυρό με αξιοπρέπεια για το παλικάρι που έχασαν και περιμένουν την δικαιοσύνη να αποδώσει κατηγορίες στους εγκληματίες που σκότωσαν το παιδί τους. Αξίζουν τον σεβασμό όλων μας».

Πόσο ξεδιάντροπα πια τα γαλάζια τρολ…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X