Κοινωνία

Ιανός: Σάλος με το εσωτερικό σημείωμα κατά των αστέγων

Ιανός: Σάλος με το εσωτερικό σημείωμα κατά των αστέγων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έντονη κριτική προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, e-mail της εμπορικής διευθύντριας της αλυσίδας καταστημάτων ΙΑΝΟΣ, το οποίο ήρθε στη δημοσιότητα και με το οποίο καλούσε τον διαχειριστή κτηρίου καταστήματος να αποτρέπει τους άστεγους να κοιμούνται έξω από το κτήριο.

Στο ίδιο e-mail, η κα Λιαποπούλου παραδέχεται μάλιστα ότι προχώρησε σε μεθόδους αποτροπής, οι οποίες χαρακτηρίζονται απάνθρωπες. Συγκεκριμένα η εμπορική διευθύντρια αναφέρει ότι προχώρησαν στο βρέξιμο των εξωτερικών χαλιών ώστε να μην κοιμούνται οι άστεγοι.

Πηγή: Twitter

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία Λιαποπούλου σε δηλώσεις της στο thepressproject.gr ανέφερε ότι «το μήνυμα ήταν προσωπικό, το έστειλα εγώ στον διαχειριστή της οικοδομής, δεν ήταν δημόσιο. Ελάτε από δω και δείτε που μαζεύω τα σκατά εγώ η ίδια κι όχι οι θυρωροί που πρέπει να το κάνουν. Οι άστεγοι δεν πάνε στον δήμο που τους δίνει φαγητό, εδώ και μήνες κοιμούνται εδώ, έχουν κάνει κατάληψη και ο πελάτης μου λέει “πώς θα περάσω για να πάρω το πικάπ μου;”. Δεν έχω θέμα να κοιμηθούν, αλλά έχουν κάνει κατάληψη. Έχουν όλη την προίκα τους. Η πολλή Δημοκρατία κάνει κακό. Γιατί δίπλα στην μπουτίκ και στα zara δεν πάνε; Γιατί κατουράνε στον ΙΑΝΟ; Η πολλή Δημοκρατία κάνει κακό».

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν να προκληθεί πλήθος αντιδράσεων στα social media για τις πρακτικές της υπεύθυνης στο τμήμα Εμπορικής Διεύθυνσης.

https://twitter.com/Franky_Greece/status/1493856985984516100

https://twitter.com/kafraki6/status/1493830649584705544

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X