Κοινωνία

Κατασβέστηκε η φωτιά σε βυτιοφόρο: Αφήνουν το αέριο να διαφύγει στην ατμόσφαιρα – Διακοπές σε κυκλοφορία και Προαστιακό

Κατασβέστηκε η φωτιά σε βυτιοφόρο: Αφήνουν το αέριο να διαφύγει στην ατμόσφαιρα – Διακοπές σε κυκλοφορία και Προαστιακό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κατασβέστηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/8/2023) σε βυτιοφόρο όχημα στο 45,7 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας. Το όχημα μετέφερε 7,2 τόνους υγραέριου κίνησης.

Ειδικότερα, η φωτιά αντιμετωπίστηκε άμεσα και κατεσβέσθη και οι υπεύθυνοι έχουν αφήσει το αέριο να διαφύγει στην ατμόσφαιρα υπό την επίβλεψη της Πυροσβεστικής, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Για λόγους ασφαλείας γίνονται διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων ενώ προληπτικά απομακρύνθηκαν και κάτοικοι από οικίες από την Παραλία Βαρδάρη, κάτω από τη Παλαιά Εθνική Οδό.

Ενδεχομένως λίγο αργότερα να δώσουν στη κυκλοφορία και τον Προαστιακό ενώ η ΝΕΟΑΚ θα παραμείνει κλειστή μέχρι να κριθεί ασφαλής η παραχώρηση στην κυκλοφορία.

Διακοπές σε κυκλοφορία οχημάτων και Προαστιακό

Η κυκλοφορία των οχημάτων και δύο ρεύματα της παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, που είχε διακοπεί λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι λόγω της πυρκαγιάς στο βυτιοφόρο αποκατάσταθηκε ενώ σύμφωνα με ενημέρωση από την τροχαία η κίνηση στο σημείο παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη.

Με ανακοίνωσή της η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train για διακοπή στον προαστιακό

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X