Κοινωνία

Ρούμπεν Σεμέδο: Στην ανακρίτρια για την απολογία του ο ποδοσφαιριστής

Ρούμπεν Σεμέδο: Στην ανακρίτρια για την απολογία του ο ποδοσφαιριστής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού,Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο 27χρονος Πορτογάλος θα απολογηθεί για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού 17χρονης στο σπίτι του στα νότια προάστια, την οποία ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

Η νομική ομάδα του κατηγορουμένου έχει τονίσει πως θα αρνηθεί την κατηγορία ενώπιον της ανακρίτριας, ενώ ισχυρίζεται ότι υπάρχουν στοιχεία στη δικογραφία που αποδεικνύουν την αθωότητά του.

Παράλληλα, οι δύο δικηγόροι του σημειώνουν πως είναι υπέρ του και τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση στην 17χρονη, που δείχνει – σύμφωνα με τους ίδιους – πως «δεν υπήρχε ίχνος κακοποίησης».

Ενώπιον της ανακρίτριας θα υποστηρίξουν πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της 17χρονης, που σύμφωνα με τους ίδιους συστήθηκε στον παίκτη του Ολυμπιακού ως 19χρονη.

Για την ίδια υπόθεση είναι κατηγορούμενος ένας 40χρονος με καταγωγή από τη Νιγηρία, ο οποίος έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, μετά από διασκέδαση στον Ωρωπό, οι δύο άνδρες την οδήγησαν στο σπίτι του Σεμέδο και πρώτα ο 40χρονος και στη συνέχεια ο 27χρονος τη βίασαν.

Τους ισχυρισμούς της φαίνεται ότι επιβεβαιώνει και μία 16χρονη φίλη της, η οποία ήταν, επίσης, στο σπίτι του ποδοσφαιριστή τη μοιραία νύχτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεσή της, που δημοσίευσε το Star, o Σεμέδο φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του σε εκείνη.

«Ο Σεμέδο έφυγε από το σπίτι και μου έστειλε μήνυμα λέγοντας: ”Δεν είναι αυτό που νομίζεις’’. Του απάντησα: “Είναι χειρότερο από αυτό;” Και τότε μου απάντησε: “Δεν θα το ξανακάνω, ήταν λάθος, το ξέρω, συγγνώμη”» είπε στην αστυνομία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X