Κοινωνία

Συνελήφθη γόνος εφοπλιστικής οικογένειας για άγριο ξυλοδαρμό εγκύου

Συνελήφθη γόνος εφοπλιστικής οικογένειας για άγριο ξυλοδαρμό εγκύου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας 48χρονος, γιος γνωστού εφοπλιστή, συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από μήνυση της πρώην συντρόφου του  για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που τον κατήγγειλε είναι έγκυος στον ένατο μήνα, ενώ ο 48χρονος – ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες – υπέβαλε και αυτός μήνυση σε βάρος της για εξύβριση, σωματικές βλάβες και απειλή.

Η σύλληψη του 48χρονου έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (29/10) μετά από καταγγελία της γυναίκας στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη κοπέλα κατήγγειλε πως ο πρώην σύντροφός της λίγο πριν τη 1.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, άρχισε να τη χτυπάει ενώ βρίσκονταν στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Μετά από κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. ο 48χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε μπαρ της Γλυφάδας.

Ακολούθως, εκείνος υπέβαλε μήνυση κατά της συντρόφου του για εξύβριση, σωματικές βλάβες και απειλή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, πήρε αναβολή για τις 2 Νοεμβρίου 2023 και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η γυναίκα αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Σημειώνεται ότι η 27χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε γυναικολογική κλινική, όπου υπεβλήθη σε όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

«Με γράπωσε από τα μαλλιά και με κλώτσαγε», υποστήριξε η εγκυμονούσα. «Ήταν έξαλλος, μου ζήτησε να μπω στο αυτοκίνητό του, δεν ξέρω τι συνέβη και τι έγινε», είπε η ίδια.

Όπως αποκάλυψε στον Alpha, το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου έναν χρόνο, είχε χωρίσει για λίγο διάστημα ενώ από τον Αύγουστο υπήρξε επανασύνδεση με τους δύο να φωτογραφίζονται, να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στα social media και να προετοιμάζονται για τη γέννηση του παιδιού τους.

«Θα μου πάρουν το μωρό λίγο πιο νωρίς»

Αναλυτικά η 27χρονη καταγγέλουσα δήλωσε: «Μόλις πήγα στο μαιευτήριο το μόνο που με ένοιαζε ήταν να σιγουρευτώ ήταν ότι το μωρό μου ήταν καλά, ότι δεν έπαθε κάτι. Ευτυχώς είναι καλά. Τώρα παίρνω κορτιζόνη και από ότι μου είπαν οι γιατροί θα μου πάρουν το μωρό λίγο πιο νωρίς εξαιτίας της στρεσογόνου κατάστασης στην οποία είμαι καθημερινά μετά τον ξυλοδαρμό μου ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X