Κοινωνία

Τέμπη: Έξω από τη Βουλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Τέμπη: Έξω από τη Βουλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από τη Βουλή, ζητώντας να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, την ώρα που μέσα στη Βουλή ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση σχετικά με την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης..

Τονίζουν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ «προκαλεί αποτροπιασμό με την προκλητική στάση της» στη διαχείριση της τραγωδίας των Τεμπών.

Οι συγκεντρωμένοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα οργανώσεων και κομμάτων της Αριστεράς, που υπογράφουν οι οργανώσεις και τα κόμματα Αναμέτρηση, Αριστερή Αντικαπιταλιστική Συσπείρωση, ΔΕΑ (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά), Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά, ΜέΡΑ25, Ξεκίνημα και η Πρωτοβουλία για μια μεταβατική κομμουνιστική οργάνωση (ΑΡΑΝ, Κ-ΣΧΕΔΙΟ, Aνένταχτοι/ες).

Την ίδια ώρα μέσα στη βουλή συνεχίζεται για τρίτη μέρα η συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης και αναμένεται η ονομαστική ψηφοφορία.

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Βουλή από κόμματα και οργανώσεις της Αριστέρας με αφορμή την τελευταία μέρα της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως “η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να προκαλεί αποτροπιασμό με την προκλητική της στάση στη διαχείριση του θέματος”, ενώ τονίζουν πως θα συνεχίζουν να βρίσκονται στους δρόμους και να δείχνουν ότι το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί.
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X