Media

Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου μας εύχεται καλές διακοπές

Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου μας εύχεται καλές διακοπές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ηθοποιός άφησε για λίγο την «Ελένη Σταμίρη» και απολαμβάνει τη θάλασσα στις διακοπές της.

Μπορεί οι προηγούμενοι μήνες να ήταν αρκετά δύσκολοι. Μπορεί κάποιες φορές η ψυχολογία σου να μην ήταν και στα καλύτερά της με την κλεισούρα και τη ρουτίνα.

Τελικά, μερικές μικρές, καθημερινές απολαύσεις κατάφεραν να σε κρατήσουν και να «σπάσουν» αυτήν την εκνευριστική μονοτονία.

Οι Άγριες Μέλισσες σίγουρα ήταν ένας βασικός παράγοντας που το βράδυ πριν κοιμηθείς ανανεωνόσουν. Ακόμα και με τις πιο «βαριές» σκηνές που παρακολουθούσες, εκείνες που έκαναν την ψυχή σου να ψυχοπλακώνεται. Όμως, λίγο πριν τις καλοκαιρινές σου διακοπές, ήρθε το μεγάλο φινάλε.

Οι ηθοποιοί που έδιναν σε κάθε επεισόδιο τον καλύτερό τους εαυτό θα πάρουν τον χρόνο τους στο προσεχές διάστημα για να ξεκουραστούν και να επανέλθουν δριμύτεροι. Η Μαρία Κίτσου ήδη άρχισε τις διακοπές της και, φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να δημοσιεύσει φωτογραφίες στο Instagram.

Η «Ελένη Σταμίρη» της σειράς Άγριες Μέλισσες έχει πάει διακοπές με την κολλητή της, Σεβαστιάνα Κάτρη, και τα δύο κορίτσια απολαμβάνουν τον ήλιο της Ελλάδας με τα μαγιό τους.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X