Media

Ελένη Μενεγάκη: Συγκινημένη «αποχαιρέτησε» τον Δημήτρη Κοντομηνά

Ελένη Μενεγάκη: Συγκινημένη «αποχαιρέτησε» τον Δημήτρη Κοντομηνά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής «Ελενη» (MEGA), η Ελένη Μενεγάκη μίλησε συγκινημένη για τον Δημήτρη Κοντομηνά που έφυγε από τη ζωή σήμερα, 10 Μαρτίου στις δύο τα ξημερώματα!

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα!

«Φτάσαμε στο τέλος της εκπομπής και είναι ένα σημείο που θα ήθελα να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή και το έμαθα το πρωί και το λέω έτσι γιατί από τη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο, δύο χρόνια πριν, εγώ δεν είχα καμία επαφή μαζί του…» ανέφερε αρχικά συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη!

Και συνέχισε λέγοντας: «Μέσα από την καρδιά μου τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του για έναν άνθρωπο που εγώ θα έχω στην καρδιά μου. Ήταν ένας πολύ ωραίος εργοδότης, πολύ ανοιχτός, πολύ ανθρώπινος πολύ δοτικός, πέρασα πολύ όμορφα τα 15 χρόνια στον Alpha και θα τον σκέφτομαι με αγάπη. Θέλω να ευχηθώ να έχει ένα καλό ταξίδι….».

Και υπογράμμισε: «Δεν ξέρω τι εικόνα έχει ο κόσμος για εκείνον αλλά όσοι είχαν δουλέψει για εκείνον θα έχει να θυμάται πάντα αυτόν τον άνθρωπο με το αρχοντικό παράστημα που έμπαινε μέσα στον Alpha και χαιρετούσε τους πάντες μα τους πάντες…»

Και κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη: «Μας φέρθηκε με αγάπη και εγώ θα θυμάμαι και πολλές στιγμές με κρασάκια και γλέντια στο σπίτι του…»!

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X