Media

Η παρακμή της δημοσιογραφίας και το ταξίδι Μητσοτάκη στη Βοστώνη

Η παρακμή της δημοσιογραφίας και το ταξίδι Μητσοτάκη στη Βοστώνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το γεγονός που ακολουθεί αποκαλύπτει τη μονομέρεια, τη μεροληψία για να μην πούμε την παρακμή και την αθλιότητα των ελληνικών μέσων ενημέρωσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφοντας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος από την Νέα Υόρκη, όπου παραβρέθηκε στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο πρωθυπουργός συνοδευμένος από την σύζυγο του Μαρέβα Μητσοτάκη σταμάτησε στη Βοστώνη να δει τον γιό του που σπουδάζει εκεί (και κατά την άποψη του eretikos.gr καλά έκανε).

Μάλιστα, ενημέρωσε ο ίδιος την κοινή γνώμη μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram.«Γυρίζοντας από Νέα Υόρκη, σύντομη στάση για parents weekend στο Boston College», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Και πραγματικά δεν θα ήταν άξιο σχολιασμού αν πριν από δύο χρόνια, η νυν κυβέρνηση και τότε αντιπολίτευση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρωτοστατούντος του Άδωνι Γεωργιάδη δεν είχαν στήσει μεγάλη “φασαρία” λέγοντας ότι ο  Αλέξης  Τσίπρα μετά τη Σύνοδο των χωρών του Νότου στη Λισαβόνα  είχε παραμείνει  για δύο ημέρες  στο Παρίσι –ενώ έκανε επαφές με επενδυτές και γαλλικές εταιρείες,- για να δουν τα παιδιά του την Disneyland.

Η είδηση αυτή δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Όμως είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ τα οποία επιτέθηκαν σκληρά στον Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποιώντας ένα fake news. Τώρα που ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος  για parents weekend, δεν ακούστηκε ούτε κιχ από εκείνα τα ΜΜΕ, που έκαναν δηλητηριώδεις επιθέσεις, στον Τσίπρα. Για να αποδειχθεί άλλη μία φορά πως η δημοσιογραφία στην Ελλάδα κινείται στον αστερισμό της παρακμής…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X