Media

Καπουτζίδης – Μουτσινάς: Αποκάλυψη! Η κόντρα είναι παλιά και η αιτία… η Ζέτα Μακρυπούλια! video

Καπουτζίδης – Μουτσινάς: Αποκάλυψη! Η κόντρα είναι παλιά και η αιτία… η Ζέτα Μακρυπούλια! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Νίκος Μουτσινάς έχουν βρεθεί τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο πρώτος. Φαίνεται όμως, ότι η κόντρα τους δεν είναι κάτι τωρινό, αλλά κρατάει από παλιά.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, κάποια στιγμή στο παρελθόν η Ζέτα Μακρυπούλια έπρεπε να διαλέξει πλευρά.

«Υπάρχει μια αλήθεια που πρέπει να την αναφέρουμε. Η απόσταση ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Καπουτζίδη δεν δημιουργήθηκε τώρα, είναι παλιά ιστορία. Ξέρουμε όλοι σε αυτό το χώρο ότι κάποια στιγμή η Ζέτα έπρεπε να επιλέξει ένα στρατόπεδο και τάχθηκε με το μέρος του Νίκου Μουτσινά», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Παπανώτας στον Καπουτζίδη: «Δεν γίνεται Γιώργο μου να απαγορεύεται το… δεν μου αρέσει» (video)

Ο Νίκος Γεωργιάδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Συζητώντας χθες με ανθρώπους που ήταν στο περιβάλλον των δύο καλλιτεχνών, μου είπαν αυτό το πράγμα και μάλιστα μου το είπαν δυο-τρεις άνθρωποι. Όλοι είπαν αυτό, ότι δεν είναι καινούργιο αυτό το πράγμα που συμβαίνει μεταξύ τους».

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=c6aSWqXLoXs

«Το θεώρησα τελείως άδικο αυτό από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Και ξαναλέω ότι δεν έχω κάτι με τον Γιώργο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X