Media

«Love it»: Ρεσιταλ υποκρισίας απο την Ιωάννα Μαλέσκου- Κουνάει το δάχτυλο σε άλλους για πράγματα που κάνει και η ίδια

«Love it»: Ρεσιταλ υποκρισίας απο την Ιωάννα Μαλέσκου- Κουνάει το δάχτυλο σε άλλους για πράγματα που κάνει και η ίδια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ιωάννα Μαλέσκου καταχράστηκε για μια ακόμη φορά τον αέρα της εκπομπής «Love It» για ένα ακόμη «διάγγελμα». Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στο ότι δε θεωρεί σωστό να ανασύρεται το παρελθόν κάποιου, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και, όπως τόνισε καλό θα είναι να αφήνεται ο κόσμος να ζει το “τώρα”.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Το κομμάτι των σχέσεων που μπαίνουν στο μικροσκόπιο ακόμη και όταν εσύ δεν προκαλείς ή θέλεις να βγεις μια βόλτα. Είναι κάποιες φορές το πιο υπόγειο που εκεί ενοχλούμαι και εγώ, όταν αναμοχλεύουν το παρελθόν. Ποιες σχέσεις είχε ο σύντροφος, ποιες είχες εσύ. Γιατί πρέπει να απολογούμαστε για το παρελθόν μας ή να το επισύρουν (πώς είπατε;) στην επιφάνεια άνθρωποι, απλά και μόνο γιατί;»!

Και τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου: «Αφήστε τους ανθρώπους με τις σχέσεις τους, με την πορεία τους, τα επαγγελματικά τους να κάνουν τα βήματά τους και κρίνετε τους από το τώρα και το μέλλον».

Κάτι τής έχει συμβεί της Μαλέσκου που την αφορά και την ενόχλησε. Αλλιώς όλο αυτό το λογύδριο δεν έχει νόημα.  Μωρέ κυρία Μαλέσκου μου καλά τα λές ένα δίκιο το ‘χεις. Όταν όμως εσύ απο την εκπομπή σου ασχολείσαι με τις ζωές και τα παρελθόντα των άλλων είναι καλά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X