Media

Ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη Σωτηρία Μπέλλου (vids)

Ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη Σωτηρία Μπέλλου (vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Η Μπέλλου ήταν για μένα η μεγάλη μου αγάπη. Την άκουγα κρυμμένος σε μια γωνιά στο Χάραμα» είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, για την σχέση που τον συνέδεε με την κορυφαία ρεμπέτισσα του ελληνικού τραγουδιού, Σωτηρία Μπέλλου.

«Έχω το μικρόφωνο της από το «Χάραμα», το είχε αφήσει σαν εντολή. Είχαμε μεγάλη φιλία. Σχεδόν πέθανε στα χέρια μου, είχε καρκίνο στον πνεύμονα γιατί κάπνιζε σαν φουγάρο, αλλά είχε κάνει μετάσταση στον λάρυγγα και δεν μπορούσε πλέον όχι να τραγουδήσει ούτε να μιλήσει. Τον τελευταίο μήνα επικοινωνούσε γράφοντας. Έχω κρατήσει γραπτά μηνύματα και ένα τραγούδι που έχει γράψει τους στίχους αυτή, όπου είναι στην ουσία η ζωή της» ανέφερε ο κ.Κακλαμάνης.

Μην ξεχνάμε η Μπέλλου ήταν η γυναίκα των αντιθέσεων. Η εγγονή του παπά, η κόρη του εύπορου εμπόρου, η βιτριολίστρια, η ΕΑΜίτισσα, η ρεμπέτισσα που αναδείχτηκε από τον Τσιτσάνη, η φωνή της «Συννεφιασμένης Κυριακής» αλλά και η τραγουδίστρια που έκανε πρωτοποριακές συνεργασίες με τους «σύγχρονους» όπως τον Μούτση, τον Σαββόπουλο, τον Λάγιο, τον Ανδριόπουλο και τον Κουνάδη.

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X