Media

Survivor : Υποψήφιοι για αποχώρηση Παπαργυρόπουλος- Σπυροπούλου-Δρυμωνάκος (vids)

Survivor : Υποψήφιοι για αποχώρηση Παπαργυρόπουλος- Σπυροπούλου-Δρυμωνάκος (vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι Διάσημοι περνούν μία αρκετά άσχημη εβδομάδα στο Survivor 2 και στον Άγιο Δομίνικο καθώς έχουν χάσει όλα τα αγωνίσματα μέχρι στιγμής.

Έτσι στο συμβούλιο μέσω της ψηφοφορίας η πρώτη υποψήφια ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια υπερασπίζεται την αδυναμία της, ο Νάσος μιλά για ψήφο η οποία δεν θα έχει μόνο αγωνιστικά κριτήρια και πλέον η ψηφοφορία για τους Διάσημους είναι μονόδρομος. Λογικά δεν τους έχει πει κάποιος ότι την ερχόμενη Κυριακή θα μπουν έξι νέοι παίκτες, τρεις για κάθε ομάδα οπότε θα ενισχυθεί η κατάσταση και θα αλλάξουν τα δεδομένα.

«Δεν ξέρω πως  μπορεί να το σκέφτονται οι υπόλοιποι αλλά είμαι κάθε φορά υποψήφια. Θέλω να κρατήσει όσο περισσότερο μπορώ», σχολίασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Μουρούτσος ρώτησε όλα τα κορίτσια αν μία ενδεχόμενη φυγή της Κωνσταντίνας θα δυνάμωνε ή αποδυνάμωνε την ομάδα για να πάρει την απάντηση όλων, συμπεριλαμβανομένης και της Κωνσταντίνας, ότι η ομάδα θα δυνάμωνε.

Εκεί όμως έκανε την έκπληξη ψηφίζοντας τον Γιάννη Δρυμωνάκο, για να αποκαλύψει όπως είπε ότι «δεν είναι κάποια κλίκα τα αγόρια».

Ο τρίτος υποψήφιος στο Survivor αφού τον ψήφισε ο Γιάννης Τσίλης, ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο Ηλίας συνεχίζει να αποτελεί το κόκκινο πανί για τους Μαχητές που αντί να κοιτάξουν να ηρεμήσουν, τρώγονται με τα λιγοστά ρούχα που φοράνε. Ο Νικόλας ο Αγόρου μιλά για τον ερχομό του συμπαίκτη του με τα γνωστά «ναι μεν αλλά». Ο Ηλίας δεν νιώθει άμεσα το bullying, εισπράττει μια ψυχρούλα…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X