Media

Τηλεόραση: Τα μυθικά ποσά που έπαιρναν οι παρουσιαστές ειδήσεων

Τηλεόραση: Τα μυθικά ποσά που έπαιρναν οι παρουσιαστές ειδήσεων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μυθικά ήταν τα ποσά που έπαιρναν οι παρουσιαστές ειδήσεων τα καλά χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης. Το αποκάλυψε ο Αιμίλιος Λιάτσος λέγοντας πως «ένας παρουσιαστής ειδήσεων, πριν 13 χρόνια, μπορούσε να πάρει και 30.000 ευρώ το μήνα.»

Την αποκάλυψη ο Αιμίλιος Λιάτσος, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή Kontra24 που σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης, την έκανε μιλώντας  Έλα χαμογέλα” και την Ειρήνη Αρβανίτη.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είπε ακόμα ότι «έρχομαι εδώ στην Αγ. Τριάδα, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, για να αποφορτιστώ. Εδώ παντρεύτηκε ο γιος μου και βαφτίστηκε ο εγγονός μου. Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου, αλλά το σημαντικό είναι να μην τα παρατάς ποτέ.

Ερωτευμένος με τα τσιμέντα δεν είμαι, είμαι ερωτευμένος με τη ζωή και τη δημιουργία. Η γυναίκα μου είναι σπουδαία, είναι η κολώνα του σπιτιού μας. Μας στήριξε όλους, κι εμένα και τον Βασίλη. Φυσικά και την αγαπώ πολύ γιατί το αξίζει. Και απορώ πώς αυτή παραμένει δίπλα μου τόσα χρόνια.

Αυτό θα το πω για πρώτη φορά. Χάσαμε ένα παιδί με τη γυναίκα μου όταν ήταν έγκυος στον τέταρτο μήνα», είπε ο Αιμίλιος Λιάτσος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X