Featured

Μυστήριο με την «εξαφάνιση» της δήλωσης Δημητριάδη σε 3 μεγάλα site

Μυστήριο με την «εξαφάνιση» της δήλωσης Δημητριάδη σε 3 μεγάλα site
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το in.gr, tovima.gr και 247.gr είχαν την είδηση, και την σχετική ανάρτηση «σήκωσα την σορό του Μπακογιάννη στους ώμους. Πόνεσα. Αλλά συνεργός σε φόνο Κε Μητσοτάκη δεν θα γίνω. Έστω και τώρα κάντε κάτι» του Σπύρου Δημητριάδη.

Όμως συνειδητοποίησαν ότι η δήλωση του πατέρα του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, προκαλεί τριγμούς στο Μαξίμου και εκθέτει το πολύ στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού, και κατέβασαν τις σχετικές ειδήσεις.

Λίγο αργότερα οι ιστοσελίδες εξαφάνισαν τις αναρτήσεις αλλά οι δαιμόνιοι χρήστες του twitter είχαν προλάβει να κρατήσουν τα σχετικά ντοκουμέντα.

Σήμερα όσο και να προσπαθήσει κανείς δεν μπορεί να βρει στα 3 site την παρέμβαση του πρώην συζύγου της αδελφής του Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη, Κατερίνας, αλλά και πατέρα του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου.

  • Δείτε την είδηση στο in.gr
  • Δείτε την είδηση στο news247.gr
  • Δείτε την είδηση στο tovima.gr

Θυμίζουμε τι δήλωσε ο Σπύρος Δημητριάδης

Ο δικηγόρος Σπύρος Δημητριάδης είναι πρώην σύζυγος της αδελφής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κατερίνας και πατέρας του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου,Γρηγόρη Δημητριάδη,δεξί χέρι του πρωθυπουργού.

Με τις αναρτήσεις του τόσο για τον Δημήτρη Κουφοντίνα,όσο και για την συνολική κυβερνητική πολιτική,επιτίθεται με σφοδρότητα εναντίον του Κυρ. Μητσοτάκη,γεγονός που έχει προκαλέσει ευλόγως μεγάλη αίσθηση και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Σήκωσα την σορό του Μπακογιάννη στους ώμους. Πόνεσα. Αλλά συνεργός σε φόνο Κύριε Μητσοτάκη ΔΕΝ θα γίνω.Έστω και τώρα κάντε κάτι»,έγραψε χθες ο Σπύρος Δημητριάδης.

https://www.facebook.com/vassilis.katsikis/posts/10159727491829665

Ο Σπύρος Δημητριάδης ανέβασε μάλιστα και φωτογραφία από την κηδεία Μπακογιάννη, στην οποία φαίνεται να κρατά το φέρετρο του δολοφονηθέντος από την 17Ν.

https://www.facebook.com/spiros.dimitriadis.9/posts/10222840171984541

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X