Ο Προβοκάτορας

Επίθεση Πέτσα σε Οικονόμου και όποιον πάρει ο…χάρος της κάλπης

Επίθεση Πέτσα σε Οικονόμου και όποιον πάρει ο…χάρος της κάλπης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Βασίλης Οικονόμου έκανε τη χυδαία επίθεση στους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τα πανάκριβα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, λέγοντας το αισχρό “ο τσάμπας πέθανε”. Οι αντιδράσεις τεράστιες και δικαιολογημένες. Μεταξύ αυτώ και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

«Όταν έχουμε έναν πολλαπλασιασμό της τιμής του ρεύματος, δεν μπορούμε να πούμε ότι το νοικοκυριό που δεν μπορεί να τον πληρώσει είναι μπαταχτσής. Άλλο είναι οι στρατηγικοί κακοπληρωτές. Γι΄ αυτό και η Κυβέρνηση έχει πάρει μέτρα στήριξης».

Συντροφικό μαχαίρωμα θα λέγαμε αν οι δύο κύριοι ανήκαν σε κόμμα της Αριστεράς. Εδώ ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση με πολύ παρασκήνιο. Οι δύο πολιτικοί άντρες στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιοι στην ίδια εκλογική περιφέρεια, στην Ανατολική Αττική, όπου εκλέγεται ο Βασίλης Οικονόμου.

Και επειδή όλοι δεν χωράνε και επειδή η κατάρρευση της Ν.Δ. θα μειώσει τον αριθμό των βουλευτών που θα εκλεγούν, άρχισαν να βγαίνουν οι…χατζάρες και όποιον πάρει ο χάρος της…κάλπης.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X