Ο Προβοκάτορας

Σπύρος Πνευματικός: Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης άργησε 24 ώρες να τον βγάλει από το ψηφοδέλτιο

Σπύρος Πνευματικός: Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης άργησε 24 ώρες να τον βγάλει από το ψηφοδέλτιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν απορήσατε γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης άργησε τουλάχιστον 24 ώρες για να πάρει την απόφαση να αποπέμψει ή αν θέλετε να ζητήσει από τον Σπύρο Πνευματικό να αποσυρθεί από τα ψηφοδέλτια, η απάντηση είναι μία και απλή. Κυλιόμενες δημοσκοπήσεις. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια (και καλά κάνει γι΄ αυτόν) τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις.

Ετσι μόλις ήχησαν όλα τα καμπανάκια του κινδύνου στην Πειραιώς, όταν έφτασαν τα αποτελέσματα των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων που διενεργούνται καθημερινά και σφυγμομετρούν τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης σε θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, ελήφθη η απόφαση.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, άλλωστε, η υπόθεση των απάνθρωπων και κυνικών δηλώσεων του Σπύρου Πνευματικού  όχι μόνο σήκωσε μεγάλη «σκόνη» αλλά ενόχλησε έντονα ακόμα και τους πιο συνεπείς και πιστούς γαλάζιους ψηφοφόρους, σήμανε συναγερμός.

Γι’ αυτό και με καθυστέρηση ενός 24ώρου, «τρεχάτε ποδαράκια μου»! Κι΄ όποιος σκέφτηκε ότι μπορεί να ήταν για λόγους ευαισθησίας επλανήθη πλάνην οικτράν. Εξάλλου, τις θέσεις του κόμματος εξέφρασε ο Σπύρος Πνευματικός…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X