Οικονομία

Έκτακτο επίδομα 800 ευρώ: Σκέψεις να το πάρουν κι άλλοι! video

Έκτακτο επίδομα 800 ευρώ: Σκέψεις να το πάρουν κι άλλοι! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Να χορηγηθεί το έκτακτο επίδομα 800 ευρώ και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων υπογράμμισε πως εξετάζεται η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου. Κι αυτό καθώς όπως είπε εργάζονται εντατικά και καθημερινά μεταβάλλονται οι κλάδοι ενίσχυσης.

Τι είπε η υπουργός για το έκτακτο επίδομα 800 ευρώ

Όπως ανέφερε ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας του κορoνοϊού κάθε ημέρα λαμβάνονται και διευρύνονται μέτρα για την στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων. Ειδικότερα η υφυπουργός μιλώντας σε εκπομπή του Mega τόνισε  ότι εξετάζεται η επέκταση του έκτακτου επιδόματος των 800 ευρώ σε περισσότερες κατηγορίες εργαζομένων.

Νέο επίδομα 600 ευρώ προανήγγειλε ο Σταϊκούρας! Ποιους αφορά

«Εργαζόμαστε εντατικά και μεταβάλουμε συνεχώς τους κλάδους που εντάσσονται στα μέτρα ενίσχυσης» σημείωσε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμα με σιγουριά ποιοι κλάδοι θα μπουν στα μέτρα ενίσχυσης. Σημείωσε δε ότι η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος των 800 ευρώ έχουν ανοίξει, ενώ έχουν δοθεί η κατάλληλες οδηγίες σε εργοδότες και εργαζόμενους για τη συμπλήρωση των σχετικών αιτήσεων.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στα εργασιακά και τη δυνατότητα που έχουν οι εργοδότες των οποίων οι επιχειρήσεις παραμένουν ανοιχτές για εφαρμογή της 15νθήμερης απασχόλησης των εργαζομένων, η Δόμνα Μιχαηλίδου υπογράμμισε ότι είναι ένα μέτρο από την εποχή της δεκαετίας του ’90 και έχει σκοπό να βοηθήσει ώστε να μην βάλουν λουκέτο οι επιχειρήσεις.

Δείτε όσα είπε για το έκτακτο επίδομα 800 ευρώ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X