Οικονομία

Στην τελική ευθεία το μεγάλο σκάνδαλο της Εθνικής Τράπεζας

Στην τελική ευθεία το μεγάλο σκάνδαλο της Εθνικής Τράπεζας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για να αντιληφθούμε το μέγεθος, αρκεί να αναφέρουμε πως μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας έχουν εκφράσει τις διαφωνίες τους για την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής στην CVC, που εισηγήθηκε ο Παύλος Μυλωνάς.

Αντιρρήσεις εκφράζουν επίσης οι συνδικαλιστές και η αντιπολίτευση, όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητα Ανδρέας Βερύκιος, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Τώρα οι κρίσιμες αποφάσεις για την ολοκλήρωση της σκανδαλώδους πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής από την Εθνική Τράπεζα μετατίθενται για το τέλος του Μαρτίου στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας.

Ως τότε θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι πρωτοβουλίες του ΤΧΣ. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα μεθοδεύεται η διά νόμου προστασία των μελών του γενικού συμβουλίου του ΤΧΣ από ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες. Και όταν τα μέλη του γενικού συμβουλίου του ΤΧΣ θέλουν προστασία με νόμο για να πάρουν αποφάσεις αντιλαμβάνεστε πόσο σκανδαλώδης μπορεί να είναι η πρόταση του Παύλου Μυλωνά για πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής και η πώλησή της θα συνιστά σκάνδαλο πρώτου μεγέθους αν υλοποιηθεί.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X