Χωρίς Κατηγορία

Ονειρούπολη Δράμας: Ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι (εικόνες)

Ονειρούπολη Δράμας: Ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι (εικόνες)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι γράφεται σε ένα όμορφο περιβάλλον στη Δράμα. Ένα παραμύθι με τουνελόδρακους, ξωτικά, αόρατα πράσινα καγκουρό, μικρά λυκάκια, καλικάντζαρους, ιπτάμενα σουρωτήρια, χιονάνθρωπους, αλλά και τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη.

Ο δημοτικός κήπος και η κεντρική πλατεία της πόλης μεταμορφώθηκαν ώστε μικροί και μεγάλοι να ζήσουν το απόλυτο χριστουγεννιάτικο παραμύθι: την Ονειρούπολη!

Καθημερινά, προσφέρονται εκατοντάδες διαφορετικές, δωρεάν δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και θεματικά εργαστήρια. Μικροί, και όσοι νιώθουν μικροί, έχουν τη δυνατότητα να χορέψουν και να τραγουδήσουν, να παίξουν, να εξασκήσουν τη δημιουργικότητά τους, να ζωγραφίσουν και να… τους ζωγραφίσουν, να διδαχθούν, να ανταμώσουν χριστουγεννιάτικους ήρωες και πρωταγωνιστές παραμυθιών, να μαγειρέψουν, να κάνουν πειράματα, να συμβάλλουν στο κοινωνικό έργο φορέων και συλλόγων.

Με λίγα λόγια, να ζήσουν ανεπανάληπτες εμπειρίες και να γίνουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές στο μοναδικό, χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Έως και τις 4 Ιανουαρίου 2020 η πόλη σάς περιμένει για ένα φανταστικό ταξίδι στην εποχή των Χριστουγέννων!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Εκπληκτικές αντανακλάσεις στη Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου (εικόνες)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X