Media

Σφαλιάρες του Αιμίλιου Λιάτσου στους ανταγωνιστές

Σφαλιάρες του Αιμίλιου Λιάτσου στους ανταγωνιστές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχει μία μεταμεσονύκτια εκπομπή που σε τηλεθέαση ανταγωνίζεται τα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Η εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου Kontra 24 στο Kontra Channel.

Ο Αιμίλιος κάθε βράδυ μετά τις 12 μοιράζει σφαλιάρες στους ανταγωνιστές του, οι οποίοι βλέπουν τη σκόνη του. Και να σκεφτείτε ότι το κανάλι δεν μεταδίδει τις εκπομπές του σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για σκεφτείτε λίγο τι πάρτι τηλεοπτικό θα γινόταν αν το κανάλι εξέπεμπε σε ολόκληρη τη χώρα.

Αν θέλετε να μάθετε το μυστικό της μεγάλης επιτυχίας, δεν έχετε παρά τα μεσάνυχτα στις 12 να γυρίσετε τους δέκτες σας στη συχνότητα του Kontra Channel. Θα παρακολουθήσετε μία εκπομπή που όμοια της δεν είδατε. Μία εκπομπή που ο παρουσιαστής δεν είναι ο νάρκισσος παρουσιαστής, αλλά δίνει το λόγο, όπως πρέπει, στους καλεσμένους του να εκφράσουν με άνεση θέσεις και επιχειρήματα για τα ζητήματα που κυριαρχούν στην επικαιρότητα.

Βεβαίως, υπάρχουν και στιγμές που το θερμόμετρο ανεβαίνει και η αντιπαράθεση μεταξύ των καλεσμένων ζωηρεύει και τα επιχειρήματα αποκτούν μεγαλύτερη οξύτητα για τα οικονομικά, πολιτικά ή κοινωνικά τεκταινόμενα στον τόπο μας.

Και σ΄ αυτές τις στιγμές ο Αιμίλιος Λιάτσος παρακολουθεί και επεμβαίνει μόνο όταν η θερμοκρασία φτάσει σε κατάσταση βρασμού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X