Παρασκήνιο

«Απασφάλισε» ο Ιγνατίου για τη συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη! «Τι πανηγυρίζετε; Για της Χαλιμάς τα παραμύθια;»

«Απασφάλισε» ο Ιγνατίου για τη συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη! «Τι πανηγυρίζετε; Για της Χαλιμάς τα παραμύθια;»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αιχμηρότατος ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος – ανταποκριτής του OPEN στις ΗΠΑ και εκδότης του HellasJournal.com – για την “πανηγυρική” εικόνα που διαρρέει η ελληνική πλευρά (και αναπαράγουν τα περισσότερα ΜΜΕ ) από την συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν το μεσημέρι σε κατοικία του Τούρκου προέδρου στο Φανάρι.

Σκίτσο «μαχαιριά» για τον… γάτο Κυριάκο και τον -υποτίθεται- απομονωμένο Ταγίπ

“Τι πανηγυρίζετε; Για της χαλιμάς τα παραμύθια… Ενώπιον του Πρωθυπουργού της Ελλάδας ο πρόεδρος της Τουρκίας επανέφερε την απαράδεκτη θέση του για την αποστρατικοποίηση των νησιών μας. Και κατέθεσε όλα τα υπόλοιπα παράνομα και απαράδεκτα αιτήματα του. Ποια πρόοδος; Και…” σημειώνει σε ανάρτησή του στο twitter o Μιχάλης Ιγνατίου, δείχνοντας σαφώς την αποδοκιμασία του για την στάση της ελληνικής πλευράς στη συνάντηση. Ταυτόχρονα επισημαίνει (το είχε κάνει και το The FaQ νωρίτερα) ότι ξεχάστηκε η οποιαδήποτε αναφορά στην Κύπρο, αφήνοντας αιχμές και για τον Κυπριακό πολιτικό κόσμο!

“Και για ποιά καλή ατμόσφαιρα μιλάτε όταν ο αδιάντροπος Ερντογάν προσβάλλει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας με την αποστρατικοποίηση… Να μην ρωτήσω για την Κύπρο. Το νησί ξεχάστηκε απ’ όλους… και από τους Κύπριους πολιτικούς. Οι Έλληνες θα ασχοληθούν;”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X