Πολιτική

Γεραπετρίτης σε Φουρθιώτη: Μην τους κάνετε τη χάρη να δειλιάσετε

Γεραπετρίτης σε Φουρθιώτη: Μην τους κάνετε τη χάρη να δειλιάσετε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τρεις ή τέσσερις φορές είπε ο Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή πως είχε επικοινωνήσει με τον (υπόδικο) Μένιο Φουρθιώτη. Αλλά τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια.

Πριν… καλά καλά τελειώσει η κόντρα του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Πάνο Σκουρλέτη στη Βουλή, ο Μένιος Φουρθιώτης έβγαλε στη φόρα νέα sms που είχε δεχτεί από τον υπουργό Επικρατείας, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του. Και εκτός από sms, δημοσίευσε σε κλήσεις με τον υπουργό., η τελευταία από τις οποίες έγινε στις 9 Φεβρουαρίου

«Ελπίζω να είναι όλα καλά. Μην τους κάνετε τη χάρη να δειλιάσετε» έγραφε σε ένα από τα sms ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Στον άνθρωπω με τον οποίο είχε μιλήσει «τρείς ή τέσσερις φορές» ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε στείλει και ευχετήριο μήνυμα, το οποίο έγραφε: «καλή χρονιά σας εύχομαι με υγεία και όλα θα τα καταφέρουμε».

Δεν ήταν όμως μόνο ο Γιώργος Γεραπετρίτης που είχε επαφές με τον Μένιο Φουρθιώτη. Ήταν κι άλλοι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ, αναφέρει στην ανάρτησή του ο υπόδικος παρουσιαστής…

«Κ. Γεραπετριτη ήταν μόνο δυο τα sms; Ήταν μόνο οι κλήσεις του Ιανουαρίου 2021; Για δείτε και κάποια ακόμα sms και αναπάντητες κλήσεις σας προς εμένα και μηνύματα και έρχεται και συνέχεια… επίσης είναι μόνο τα sms και οι κλήσεις μόνο με εσάς; Οι υπόλοιποι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ και αυτοί δεν με γνώριζαν;».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X