Παρασκήνιο

Γιώργος Κύρτσος: Η πρώτη απάντηση μετά τη διαγραφή! «Ο Μητσοτάκης δεν βρήκε κουράγιο να μου την ανακοινώσει»

Γιώργος Κύρτσος: Η πρώτη απάντηση μετά τη διαγραφή! «Ο Μητσοτάκης δεν βρήκε κουράγιο να μου την ανακοινώσει»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν… άντεξε στην αυστηρότατη κριτική που ασκούσε εδώ και πολύ καιρό ο Γιώργος Κύρτσος και τον διέγραψε από την ΝΔ, σε μια κίνηση που τίποτα άλλο δεν δείχνει πέρα από τον πανικό που επικρατεί στο Μαξίμου…

Ο eretikos.gr σας έχει ήδη ενημερώσει και ποια ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, δηλαδή η ανάρτηση για τις διώξεις στην εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη και τους δημοσιογράφους Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννα Παπαδάκου, όσoν αφορά στο σκάνδαλο Novartis.

Πλέον, ήρθε και η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Κύρτσου στην διαγραφή του από τη ΝΔ. Και ήρθε με ένα tweet.

Απεταξάμην τον Κύρτσο! Ο Άδωνις ζητά συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ!

«Έθεσα ζητήματα στην ηγεσία ΝΔ: Λάθη&παραλείψεις στο θέμα της πανδημίας που κόστισαν χιλιάδες νεκρούς. Λάθη οικονομικής πολιτικής που φτωχοποίησαν κόσμο, οδηγούν σε νέες περιπέτειες. Κουκούλωμα σκανδάλου Novartis, διώξεις δημοσιογράφων, Τουλουπάκη. «Απάντησαν» με διαγραφή μου», έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος στο twitter.

Δείτε την

Και συνέχισε: «Ο Μαρινάκης μου ανακοίνωσε τη διαγραφή μου ο Μητσοτάκης δεν βρήκε το κουράγιο. Είναι άλλωστε στον «Όλυμπο» του Μαξίμου με καλή παρέα. Με τον κρυπτόμενο-δοξαζόμενο συγγενή του,τον συγγενή της ΓΕΚ-Τέρνα και άλλους κορυφαίους. Τον ευχαριστώ πάντως για την πολιτική μου λύτρωση».

Δείτε το νέο «χτύπημα»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X