Πολιτική

Παπαδημούλης: Η επίσκεψη Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο είναι σήμα εξόδου από τα μνημόνια

Παπαδημούλης: Η επίσκεψη Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο είναι σήμα εξόδου από τα μνημόνια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, εξέφρασε την άποψη πως η επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού τον Σεπτέμβριο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και του πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο ελληνικό Κοινοβούλιο είναι σήματα εξόδου της Ελλάδας από τα μνημόνια.

Σημειώνει ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου θα μιλήσει τον Σεπτέμβριο ο Τσίπρας, μετά από ομόφωνη απόφαση της διάσκεψης των Προέδρων. Στο ελληνικό Κοινοβούλιο θα μιλήσει στις 26/4 ο Γιούνκερ, μετά από πρόσκληση του Πρωθυπουργού. Σήματα πως η Ελλάδα ανακάμπτει και εξέρχεται από τα μνημόνια».

Ενώ αναφέρετε και στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς σε άλλο tweet :

[Το κοινό ψήφισμα των πολιτικών ομάδων θα είναι κόλαφος για τις Τουρκικές αρχές, θα ζητά την απελευθέρωση των δύο παιδιών μας και θα εγκριθεί με συντριπτική πλειοψηφία: «Η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»]

Ελένη Νιζάμη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X