Παρασκήνιο

Εκδότες και καναλάρχες στα κάγκελα…

Εκδότες και καναλάρχες στα κάγκελα…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση καναλαρχών με μενού Κυριάκο.Ναι καλά το φανταστήκατε. Καναλάρχες, τρεις τον αριθμό, θα συναντηθούν μετά τη Δευτέρα για να συζητήσουν πολλά και διάφορα, αλλά κυρίως για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.   Μπορεί ο Πρωθυπουργός να καυχιέται ότι «παίζει χωρίς αντίπαλο», εννοώντας ότι δεν έχει απέναντι μια αξιόμαχη αντιπολίτευση, αλλά καλό θα ήταν να θυμηθεί ότι συχνά τη μεγαλύτερη ζημιά την έχουν κάνει οι «εσωτερικοί εχθροί».

Υπάρχει μία πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δυο-τρεις εκδότες και ιδιοκτήτες καναλιών εκφράζουν πλέον ανοιχτά έντονη δυσαρέσκεια για το πρόσωπό του και την κυβέρνησή του. Ο ένας για τα «πεπραγμένα» του στον αθλητισμό, ο άλλος γιατί «δεν τον ακούει πλέον», ο έτερος γιατί «ο πεινασμένος… δουλειές ονειρεύεται» και πάει λέγοντας.

Για να διευρύνουμε την πληροφόρηση του Μεγάρου Μαξίμου όλοι αυτοί οι δυσαρεστημένοι έχουν δώσει ένα άτυπο ραντεβού: μετά τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, από Δευτέρα δηλαδή, αυτά που σιγοψιθυρίζουν ιδιωτικά, να αρχίσουν να τα λένε και δημόσια. Από τα Μέσα που διαθέτουν…

Λέτε να άρχισαν τα όργανα; Αν ναι θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την σύγκρουση….

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X