Παρασκήνιο

Πολύ μεγάλες αλλαγές στο ΣΥΡΙΖΑ

Πολύ μεγάλες αλλαγές στο ΣΥΡΙΖΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανατροπές στο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλάζουν ο γενικός γραμματέας του κόμματος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Στη θέση του Πάνου Σκουρλέτη στην Κουμουνδούρου πηγαίνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μία αλλαγή που ερμηνεύεται σαν προσπάθεια μεγαλύτερου ελέγχου του κομματικού μηχανισμού από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο νυν γραμματέας θα αναλάβει τα καθήκοντα του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές.

Ο  νυν εκπρόσωπος Τύπου Αλέξης Χαρίτσης αναμένεται να αναλάβει τομεάρχης παραγωγικού υπουργείου και στη θέση του θα τοποθετηθεί, εφόσον αποδεχτεί την πρόταση, ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Στην περίπτωση που αυτός αρνηθεί έχει ακουστεί το όνομα της Δώρας Αυγέρη, ενώ είναι πολύ πιθανό να τοποθετηθεί ως αναπληρωτής εκπρόσωπος επαγγελματίας δημοσιογράφος θηλυκού γένους.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία για να καθορίσει πότε θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή για τις αλλαγές που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί την άνοιξη του 2021.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X