Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Καυστικός ο Ανδρουλάκης για τον Κασσελάκη και τα… βαφτίσια

ΠΑΣΟΚ: Καυστικός ο Ανδρουλάκης για τον Κασσελάκη και τα… βαφτίσια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στις τελευταίες δηλώσεις Κασσελάκη για τα “μεταφυσικά σημάδια” της βάφτισής του , τα οποία έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

«Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Απαξιώνουν τη συζήτηση και δίνουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία να το παίζει ο σοβαρός κυρίαρχος πόλος. Θέλω ο ελληνικός λαός να κρίνει ποιος έχει επιφέρει ήττες στο σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη. Αποκαλύπτω το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων το καλοκαίρι του 2022, άδειασε το μισό Μαξίμου. Παίρνω την πρωτοβουλία με την πρόταση δυσπιστίας πριν από μερικές εβδομάδες, ξαναφεύγουν δύο του συνεργάτες. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι δικές μας επιλογές επέφεραν επώδυνες ήττες στο σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Όταν ρωτήθηκε για πιθανό διάλογο του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του Στέφανου Κασσελάκη υπήρξε δηκτικός λέγοντας «Τι να συζητήσουμε, για τα βαφτίσια μας;», κάνοντας σαφή αναφορά και πάλι στις δηλώσεις Κασσελάκη.
Να συζητήσουμε τα βαφτίσια μας, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης την πληροφορία που μεταδόθηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως κατά τη βάπτισή του σχηματίστηκε ένας σταυρός.

«Πάμε να ανταλλάξουμε εμπειρίες για τη βάπτισή του και τη βάπτισή μου. Θα μου πει την εμπειρία του που ακούστηκε και γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες και θα πω κι εγώ την εμπειρία μου, που με βαφτίσανε στο Αρκαλοχώρι, στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με κάποιες περιγραφές και μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετείχαν, βγαίνοντας από την κολυμβήθρα σχηματίστηκε ένας ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα είχε και πράσινο χρώμα. Πιθανώς γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο Kontra Channel.

Σε αυτό το πλαίσιο, διερωτήθηκε: «Αυτή τη συζήτηση θα κάνουμε; Είναι αυτή σοβαρή αντιπολίτευση;».

Αναλυτικότερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για το διακύβευμα της ευρωκάλπης στη συνέντευξή του στο Kontra24, καθώς και στις… «κολυμβήθρες» και τις «επιστολές του Ιησού».

Έθεσε μεταξύ άλλων θέμα σοβαρότητας στην πολιτική του τόπου ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών, τονίζοντας πως για το ΠΑΣΟΚ ο στόχος της δεύτερης θέσης είναι εφικτός.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε πως το κόμμα του επιδιώκει στις ευρωεκλογές να αναδειχθεί σε προγραμματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με στόχο να γίνει κυβερνητική πρόταση στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε δριμύτατη κριτική σε δύο κόμματα της αντιπολίτευσης, τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελληνική Λύση, λέγοντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης μιλά για κολυμβήθρες και ο Κυριάκος Βελόπουλος για τις επιστολές του Ιησού ενώ «σε λίγο θα πουλάει και επιστολές του Ανδρέα Παπανδρέου».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε την πάγια θέση του πως το κόμμα θα είναι στους νικητές των ευρωεκλογών εκφράζοντας την πεποίθηση πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι 2η δύναμη ανεξάρτητα με το τι λένε οι δημοσκοπήσεις το τελευταίο διάστημα.

Ερωτηθείς για το αν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να ανοίξει διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε: «Τι να συζητήσουμε, για τα βαφτίσια μας;», σχολιάζοντας τις γνωστές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον σταυρό που σχηματίστηκε στην κολυμβήθρα όπου βαφτίστηκε.

Επική μάλιστα ήταν η ατάκα για τη βάφτιση του στο.. Αρκαλοχώρι. «Εγώ βαφτίστηκα στο Αρκαλοχώρι και μόλις βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο πράσινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Το αγουρέλαιο “έφταιγε” για το χρώμα. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά κυρία Γιάμαλη; Να κάνουμε την αντιπολίτευση της κολυμπήθρας λέγοντας τέτοιες ανοησίες; Είχαμε έναν με τις επιστολές του Ιησού, τώρα έχουμε και τον κ.Κασσελάκη με τον σταυρό στην κολυμπήθρα», είπε χαρακτηριστικά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X