Media

Πυροβολισμοί στο σπίτι του Φουρθιώτη -Video-ντοκουμέντο: «Με σκοτώνουν» (vid)

Πυροβολισμοί στο σπίτι του Φουρθιώτη -Video-ντοκουμέντο: «Με σκοτώνουν» (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φουρθιώτης– Στο σημείο η Άμεση Δράση βρήκε 20 κάλυκες από ΑΚ 47 Καλάσνικοφ, ενώ αυτή την ώρα διεξάγονται αναζητήσεις για τα αίτια της επίθεσης αλλά και το ποιος ή ποιοι είναι οι φερόμενοι ως δράστες.

Στο σημείο βρέθηκε ο στενός συνεργάτης του, Γιώργος Σφακιανάκης, που δήλωσε ότι την ώρα του περιστατικού, μιλούσε με τον παρουσιαστή στο τηλέφωνο, για τα θέματα της εκπομπής του Σαββάτου.

Τότε, σύμφωνα πάντα με όσα είπε, ακούστηκαν πάνω από 30 πυροβολισμοί και ο παρουσιαστής του φώναζε «Γιώργο, με σκοτώνουν».

Να θυμίσουμε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα μετά τις καταγγελίες για την αστυνομική φρουρά του. Μετά τον σάλο, η Ελληνική Αστυνομία απέσυρε τη φρουρά με τον τηλεπαρουσιαστή να προσφεύγει στο ΣτΕ ζητώντας την επιστροφή της, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε.

 Επίθεση με πολλά ερωτηματικά

Η οικία του Μένιου Φουρθιώτη έχει δύο εισόδους. Η μία στην οδό Ρόδων όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί και η άλλη από την πάνω πλευρά στην οδό Ανθέων, Όπως θα δείτε και στο βίντεο η εγγύτητα του σπιτιού με τον δρόμο από την οδό Ανθέων είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι στην οδό Ρόδων.

Πιθανότατα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών αν οι δράστες ήθελαν να προκαλέσουν τραυματισμό ή θάνατο, πυροβολώντας προς το σπίτι, αυτό θα ήταν πολύ πιο εύκολο να το κάνουν όχι από την οδό Ρόδων, όπου το έπραξαν, αλλά από την πάνω πλευρά του σπιτιού και να μην τους έπιαναν και οι κάμερες!

Πυροβολισμοί στο σπίτι του Φουρθιώτη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X